You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Skvulp uke 9

Google kutter cookies, krypto-kunsten NFT, Deep Nostalgia, problemet med optimistiske designere, Big Tech Detective og det evige spørsmålet “evner Apple å designe en god mus?”. Her er ukens beste saker!

Denne uken har mange latt seg begeistre av lanseringen av Proxima Vara — en fleksibel versjon av den populære Proxima Nova-fonten.

Nå er ikke Skvulp akkurat kjent for sin ekspertise innen font-analyse, men selve nettsiden til Vara er i seg selv verdt en kikk: Kombinasjonen av en svært, eh, konfronterende fargepalett og manipulerbare slidere gjør at selv menigmann har glede av å leke seg med Proxima-fontens mange kombinasjonsmuligheter. Prøv selv!

Mer om fonter:

10 favoritter denne uken

Fint og morsomt

God helg!


I tiden fremover vil Skvulp publiseres annenhver uke, både på 3min.io og på noaignite.com.


Vil du ha Skvulp rett i innboksen hver fredag? Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Relaterte artikler

Jaget etter å bli best: Ødelegger det motivasjonen?

Jeg har tenkt endel på dette i det siste: Hva vil det si å være best? Hva legger jeg egentlig i det når jeg sier: — Du er bare best!? Hva legger du i det når du forteller meg at jeg er det? Hvem sammenligner jeg med? Hva måler du det mot? Den designeren som mottar flest priser — er han best? Er det hun som tjener mest? Eller er det bare noe man sier for å være hyggelig?

Miljøvennlig koding

Utviklere kan faktisk bidra til å redde klimaet.

Tidligere Skvulp

Skvulp uke 7

Tesla i luften, farlig UX, AI som leser tanker, Amazon bygger det kundene bestemmer, griser som gamer og sisters with transistors. Her er ukens beste saker!

Skvulp uke 6

Alt om “social audio”, 21 dårlige front-end-vaner, white space i UI, AI-pizza, jungelen av designer-titler og Google Maps- og Zoom-katter. Her er ukens beste saker!

Skvulp uke 5

Nye Laws of UX, Design i Norge 2020 og trender innen global tech i 2021, tommeldrevet UI, Microsofts nye intranett Viva og reising under sosial påvirkning. Her er ukens beste saker!