You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Pallplass for HR-avdelingen i FINN jobb awards

Bilde som viser menneskene som jobber på HR-avdelingen til NoA Norge

Nå skal vi framsnakke noen av våre kollegaer som sjelden synes når vi snakker om gode caser, kunder vi vinner og våre flinke konsulenter. Vår HR-avdeling er baktroppen som sørger for at ting er på stell slik at bedriften vår fungerer så godt som den gjør.

Og NoAs HR-avdeling ble en av tre nominerte i FINN jobb awards i kategorien Årets HR-avdeling under The Hunt. Vi gratulerer – det er så fortjent!

Denne gjengen behandler oss ansatte som det vi er; nemlig Human Resources. Derfor vil vi takke Hans Olav Hellem, Gro Kjellén, Line Westergaard, Sandra Escalante Schiefloe og Kristin Sander for den jobben de gjør. Vi vil også utvide HR-begrepet litt og inkludere Ann Katrin Tunheim, Nina Stamatiou og Lill Benedikte Lund!

HR støtter oss når vi skal rekruttere de rette personene, og de bidrar til at vi får et inspirerende arbeidsmiljø. De ser oss, smiler og sier «hei», og stiller opp når vi trenger noen å snakke med. De svarer også vennlig på de samme feriespørsmålene hvert år, selv om informasjonen ligger tilgjengelig på Sharepoint.

Topp 3

The Hunt arrangeres av Schibsted og Finn.no, og et av høydepunktene er FINN jobb awards. Prisutdelingen tar for seg kategoriene årets kampanje, årets rekrutteringsbyrå, årets hodejeger og årets HR-avdeling.

Sistnevnte er en kategori som fremhever HR-avdelinger som skiller seg ut, og den legger blant annet vekt på arbeidet avdelingen gjør med en bedrifts kultur, verdier og rekruttering. I tillegg vurderer de avdelingens tilgjengelighet og serviceinnstilling.

Vi er superstolte av vår HR-avdeling som ble en av de tre finalistene. Og selv om det ikke ble førsteplass her, er de gode som gull for oss.

– HR blir brukt av alle på huset, uansett stilling. De er tilgjengelig for en god prat, trøst eller råd - uavhengig av om det er jobb eller privat, sier Kristine Bjørnstad, Managing Director i NoA Ignite.

Hun forteller videre at HR også har bidratt til at vi har klart å realisere våre målsettinger innen likestilling og mangfold, noe som har resultert i førsteplass på SHE Index i 2020 og andreplass på den samme listen i år.

Årets HR-avdeling

Flere byråer – én HR-avdeling

Det er ikke bare vi i NoA Ignite som er heldige og har denne gjengen i ryggen. HR-avdelingen bistår også alle de andre byråene i Wergelandsveien 15, som alle er en del av The North Alliance. Når vi tar en liten runde og spør avdelingsledere og folk i huset om HRs bidrag, så sitter komplimentene løst:

´´ HR sikrer en kontinuitet i vår kultur, de er varme og ser oss ansatte hele tiden. De viser følelser og empati. Vår HR-avdeling er fylt med folk som gir oss psykologisk trygghet og ikke bare opptrer som jurister.

´´ De er alltid behjelpelige og evner å jobbe på tvers av de ulike miljøene og byråkulturene vi har i NoA-huset. De har også bidratt til å utvikle HR-funksjonen og implementert systemer som Sympa, &Frankly og Teamtailor.

´´ De er proaktive overfor alle oss ledere i de ulike byråene. De tar ofte initiativ for å avdekke behov og hvordan disse best kan dekkes. En skikkelig god støtte!

´´ Servicenivået er enormt og rørende! Enten jeg trenger en monitor til hjemmekontor eller oppmerksomhet til én i teamet - det fikser de!

Kort oppsummert er HR-gjengen der for oss når vi trenger dem. Jobben de gjør kan ikke applauderes nok, men nå kan de i alle fall kalle seg «en av landets beste HR-avdelinger» – og det fortjener de!


Vil du lese flere saker fra oss? Klikk deg inn på nyhetssiden vår og sjekk ut alt fra teamintervjuer til nyhetsbrevet Skvulp.

Utvalgte artikler

7 tips til å lykkes med digital historiefortelling

Slik bryter du gjennom skrollemuren.

Teamintervju: Meny

Vi møter månedens team i Meny-butikken i Bogstadveien, og får høre om Norgesgruppens digitale tjenesteplattform, kundeinnsikt og fordelene med hybridapper.

Skvulp uke 14

Kolonial.nos navnebytte, fallende Clubhouse-interesse, en designtrends anatomi, Norges beste og verste mobilbanker, dårlige råd til designere, Monocles manifest for digital anstendighet. Her er ukens beste saker!

Skvulp uke 11

Bli en bedre designer med WOQE, alt du trenger å vite om NFT, faktorene som avgjør om design ser bra ut, endelig en ny nettleser, EU bruker 80 milliarder på digital transformasjon, Zoom Escaper og tech-logo-quiz. Her er ukens beste saker!